Gratis lezing "Een stem voor de natuur" door Piet Martens van Natuurlijk Zutendaal

Date: 
Location: 
Bezoekerscentrum Lieteberg
Stalkerweg 46
3690 Zutendaal
BE

Zondag 6 oktober om 11 uur: gratis lezing “Een stem voor de natuur” bij Bezoekerscentrum Lieteberg.

Van 6 tot en met 13 oktober trekt de ‘Week van het Bos’ de kaart van de biodiversiteit. Biodiversiteit is van levensbelang en net daarom werken we bij Lieteberg, samen met onze partners, aan biodiversiteit. Met het toekomstig nieuwe Belevingscentrum Biodiversiteit Lieteberg willen we bewustwording creëren door jong en oud te verwonderen met een verhaal dat blijft plakken.

Op zondag 6 oktober, precies één week voor de gemeenteraadsverkiezingen, heten we iedereen welkom in de gloednieuwe polyvalente ruimte bij Lieteberg voor de gratis lezing “Een stem voor de natuur” door Piet Martens van Natuurlijk Zutendaal. Piet Martens neemt je graag mee in zijn passie voor de natuur en weet als geen ander het unieke karakter van de natuur in Zutendaal te schetsen.

Wat maakt het natuurreservaat van de 4 beekvalleien in Zutendaal zo uniek en waardevol? Welke diensten levert de natuur voor ons als mens? Met welke uitdagingen worden we geconfronteerd om deze kostbare natuur te vrijwaren voor de toekomst? En wat kost dat dan? Piet leidt je graag door zijn dromen voor de toekomst.

Heb jij een hart voor de natuur? Of wil je graag meer weten over de unieke natuur die Zutendaal en het Nationaal Park Hoge Kempen rijk is? Schrijf je dan meteen in voor deze gratis lezing!

Tip: Wie wenst, kan achteraf genieten van een lekkere lunch in de nieuwe Lieteberg Cafetaria.

Praktisch:

Zondag 6 oktober van 11 tot 12 uur bij Bezoekerscentrum Lieteberg. Gratis bezoekersparking: Stalkerweg 46 in Zutendaal.

Het aantal plaatsen voor de lezing zijn beperkt: op voorhand inschrijven via www.lieteberg.be

Bezoekerscentrum Lieteberg en de nieuwe Lieteberg Cafetaria zijn op zondag 6 oktober open van 10 uur tot 18 uur.



info@lieteberg.be
https://www.lieteberg.be

02/10

05/10

06/10

12/10

17/10

25/10

26/10

31/10

Seiten